Onze plaswekkers
De Elther Plaswekker is door TNO onderzocht op succespercentage en successnelheid. De resultaten liegen er niet om: GEMIDDELD 90% VAN DE KINDEREN IS BINNEN TWEE MAANDEN DROOG MET EEN ELTHER PLASWEKKER!

elther-nocturna2 copy
Elther Plaswekker NOCTURNA (draadloos)
De Elther Nocturna bestaat uit een wekker (ontvanger) en een klein zendertje. Het zendertje kan aan de binnenkant van de boord van het broekje geklikt worden. Bij de wekker worden standaard twee broekjes geleverd, wat in praktisch alle gevallen voldoende is. De broekjes zijn wasbaar en van een uitstekende kwaliteit waardoor ze de hele training meegaan.

Zodra er 's nachts een paar druppels op het broekje komen, geeft de zender een signaal door aan de plaswekker (ontvanger). Deze geeft vervolgens een luid signaal, waardoor het kind wakker wordt en zijn of haar plas kan doen op het toilet. Door uw kind op het juiste moment wakker te maken trainen we hem/haar om goed te reageren op het gevoel van een volle blaas. Het voordeel van de Elther Nocturna is dat we kunnen trainen met behoud van de bewegingsvrijheid.

Een erg eenvoudige, doch doeltreffende methode, zowel voor het kind als voor de ouders. Natuurlijk staan wij u met raad en daad terzijde. Onze helpdesk is elke werkdag van 9.00 tot 14.30 uur bereikbaar.

Naast de goede werking van de Elther Nocturna is uiteraard ook aan alle veiligheidseisen voldaan. De Elther Nocturna is CE goedgekeurd en voldoet aan de Europese richtlijn 93/42/EEG zoals deze is omgezet in Nederlandse Wetgeving (besluit medische hulpmiddelen, staatsblad 1995,243) op 12 mei 1995.elther-classic
Elther Plaswekker CLASSIC
De Elther Plaswekker bestaat uit een wekker die door middel van een snoertje aangesloten wordt op een vochtgevoelig en goed aansluitend broekje. Bij de wekker worden standaard twee broekjes geleverd, wat in praktisch alle gevallen voldoende is. De broekjes zijn wasbaar en van een uitstekende kwaliteit waardoor ze de hele training meegaan. De wekker werkt op batterijen.

Zodra er 's nachts een paar druppels op het broekje komen, wordt er een signaal gegeven aan de wekker. Deze geeft vervolgens een luid signaal, waardoor het kind wakker wordt en zijn of haar plas kan doen op het toilet. Door uw kind op het juiste moment wakker te maken trainen we hem/haar om goed te reageren op het gevoel van een volle blaas.

Een erg eenvoudige, doch doeltreffende methode, zowel voor het kind als voor de ouders. Natuurlijk staan wij u met raad en daad terzijde. Onze helpdesk is elke werkdag van 9.00 tot 14.30 uur bereikbaar.